home 

CenzaaHet hoofdmerk van Schoonheidssalon la Petite is Cenzaa. Waarom Cenzaa?

Cenzaa heeft een perfecte combinatie van Wellness en Huidverbetering. Samen met Cenzaa zorg ik met veel liefde voor uw huid en uw dagelijks verzorgingsritueel.

In ons dagelijks leven ervaren we regelmatig stress. Hierdoor vergeten we vaak te relaxen en te genieten van de bijzondere momenten in het leven. Uit het behandelaanbod kunt u kiezen voor bijzondere momenten, momenten die u helpen te relaxen en het beste geven voor de huid. Gun jezelf een oosterse verademing met maximale huidverbetering!

Treed binnen in de wereld van Cenzaa en beleef een gevoel van rust en welzijn. Laat uw zintuigen aangenaam verrassen. Schoonheidssalon la Petite biedt verschillende Cenzaa gezichtsbehandelingen aan.

  * De Cenzaa Basics behandeling is gericht op het intensief reinigen van de huid. De Basics behandeling brengt de huid weer in haar natuurlijke balans en zorgt voor een mooie en gezonde uitstraling.

  * De Cenzaa Impressions is de ideale kennismakingsbehandeling
Laat u meevoeren met het moois wat Cenzaa te bieden heeft! In deze uurs-behandeling krijgt u een impressie van het Cenzaa concept. U ondergaat bijzondere Cenzaa rituelen waarbij u wordt meegevoerd op een droom- en geurreis naar warme oorden.

  * De Cenzaa Moments is de ultieme Cenzaa behandeling
Gun uzelf de serene Cenzaa Moments wellnessbehandeling met huidverbeterende effecten! Tijdens deze ontspannende droombehandeling worden alle zintuigen getrakteerd op de complete Cenzaa beleving. Rijke producten met exceptionele werkstoffen zullen uw huid intensief voeden.

  * De Botuline Face Therapy is een zeer intensieve doch ontspannende behandeling waar gebruikt wordt gemaakt van hoogwaardige therapeutische formules. Door totale ontspanning van lichaam en geest is uw huid ontvankelijk voor de exceptionele werkstoffen welke verwerkt zijn in het Botuline Beauty masker. Dit heeft, samengaand met actieve bindweefselmassage op het gelaat, een uiterst liftend effect!

  * De Cenzaa Seasons bestaan uit een bijzondere seizoensbehandeling met luxe en onweerstaanbare producten. Ieder seizoen het beste voor u en uw huid. Deze pure wellness traktatie in combinatie met hoogwaardige producten zorgen iedere keer weer voor een geheel nieuwe beleving!

Treed binnen in de wereld van Cenzaa en beleef een gevoel van rust en welzijn. Laat uw zintuigen aangenaam verrassen. Schoonheidssalon la Petite biedt verschillende Cenzaa gezichtsbehandelingen aan.

Klik hier voor de tarieven van de gezichtsbehandelingen en hier voor de tarieven van de thuisproducten.