home 

Thuis adviesStress en zorgen, maar ook het weer en de seizoenen, hebben direct invloed op uw huid. Een goede huidverzorging thuis is onmisbaar. Neem tijd voor uzelf en gun uw huid het beste.

Voor het beste resultaat adviseer ik u om de thuisproducten van Cenzaa te gebruiken. Hierdoor werkt het effect van de behandeling langer door.
Schoonheidssalon la Petite en Cenzaa werken volgens het 6-stappenplan.
Wat moet u eigenlijk doen om uw huid jong en mooi te houden? Hoe zorgt u voor maximale huidverbetering? Een basis huidverzorging - voor jong en oud - bestaat uit zes stappen. Het verzorgen van uw huid hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn! U vindt het unieke Cenzaa 6 stappen huidverbeteringsprogramma op al uw Cenzaa producten.

Stap 1: Reinigen
Een prachtig gezonde huid begint bij reinigen en tonificeren. Cenzaa Everyday verwijdert make-up, verlost de huid van vervuilde stoffen en stelt daarmee uw huid in staat om stap voor stap haar natuurlijke evenwicht te hervinden.

Stap 2: Diepte reiniging
Afhankelijk van uw huidtype gebruikt u de diepgaande reiniging 1 tot 3 keer per week om uw huid in conditie te houden.

Stap 3: Complex
Voorkomen van rimpels? Versteviging? Gevoelige huid? Het Cenzaa Power programma is speciaal ontwikkeld om de individuele wensen ten aanzien van huidverbetering doelgericht te behandelen. Uw huid zal haar normale functies terug krijgen waardoor ze er weer gezond, stralend en vitaal uitziet.

Stap 4: 24u Crème
Huidverjongende, hydraterende, verstevigende en corrigerende crèmes met doeltreffende en geavanceerde formules. Cenzaa Comfort biedt u een spectaculaire lijn die zorgt dat uw zintuigen een Cenzaationeel moment beleven tijdens het gebruik van deze innovatieve therapeutische cosmetica.

Stap 5: Masker
Stress, vermoeidheid en overdadige blootstelling aan zon, wind, warmte en kou tasten uw huid aan. Uw huid kan wel wat extra liefde en verzorging gebruiken. Geniet van de rustgevende of juist verkwikkende werking van de Cenzaa Intense Touch Maskers. Dankzij Cenzaa lacht uw huid de wereld tegemoet.

Stap 6: Beschermen
Een zomers gevoel, iedere dag… met de Lovely Radiance producten van Cenzaa. Een getinte dagcrème op basis van zeer sterke anti-oxidanten en met een 100% natuurlijke UV reflectie! Oneffenheden en vermoeidheidsverschijnselen worden verzacht en droogtelijntjes worden opgeheven.

Klik hier voor de tarieven van de thuisproducten en hier voor de tarieven van de gezichtsbehandelingen